Een klein gebaar geeft een warm hart, geef thee cadeau!

Een klein gebaar geeft een warm hart, geef thee cadeau!

Soms kan het lastig zijn om een cadeautje te verzinnen voor jouw vriend, vriendin of familielid. Waarschijnlijk heeft de persoon alles al en wil je niet weer aan komen met een standaard cadeausetje. Bij een klein cadeau voor een verjaardag of wellicht als bedankje denken mensen vaak al aan een bosje bloemen of een fles drinken. Maar een ander leuk cadeautje is losse thee. Met de grote hoeveelheid en keuzes aan losse thee kan je de meest unieke en interessante smaakjes samenstellen. Daarnaast zijn er ook een tal aan leuke cadeausetjes die allemaal mooi zijn verpakt en een luxe uitstraling hebben. Een klein gebaar geeft een warm hart, geef daarom thee cadeau!

Thee cadeau pakket

Thee cadeau geven is erg leuk. Of het nou gaat om een verjaardag, kraamcadeau, verhuizing of gewoon als bedankje, het geven van een thee pakket past bij iedere gelegenheid. Want wie houd er nou niet van thee? De keuze aan thee pakketten is groot en daarnaast zijn er verschillende prijzen zodat het cadeau past binnen jouw budget. Wat je ook kan doen is zelf een pakket samenstellen uit de verschillende losse thee soorten. Voeg daarnaast misschien ook een accessoire toe zoals een theezeefje of een speciale thee bewaarblik.

Verschillende soorten losse thee

Losse thee bestaat uit de meest pure ingrediënten en komen uit verschillende plekken op de wereld. De knopjes en volle bladeren van losse thee zorgt er daarnaast voor dat de thee een intense geur en smaak afgeeft.  Daarnaast zijn er tal van combinaties. Denk bijvoorbeeld aan groene thee, jasmijnthee, kruidenthee, vruchtenthee, matcha thee, rooibos thee etc. Een thee die op dit moment erg hip is, is chai thee. Deze Indiase thee is een combinatie van zwarte thee, gember en andere heerlijke specerijen. Zoals je misschien wel leest is de keus aan thee enorm en zit er dus voor ieder wel wat lekkers bij. Losse thee bestellen is door de uitgebreide informatie bij iedere thee soort nog nooit zo gemakkelijk.

Thee accessoires

Misschien is alleen thee geven iets te simpel voor jouw idee, een leuke manier om dit op te lossen is het toevoegen van verschillende thee accessoires. Denk bijvoorbeeld aan blikjes waar de losse thee in bewaard kan worden of aan een kleurrijke theepot. Een theepot is namelijk erg leuk om thee mee te serveren aan gasten en daarnaast ook heel praktisch om thee warm te houden gedurende dag. Geef thee cadeau en geef jou dierbare een warm hart.